overview
2013-09-08

barbie

Om iedereen wat beter te leren kennen, hebben we iedereen die we kennen uitgenodigd voor een BBQ, hier ook wel Barbie genoemd. Op de 26ste verdieping is een daktuin met een enorme gasbarbecue. Leek ons wel een geschikte plaats.

Beef Eater barbecue

De dag ervoor hebben we de hele ochtend van hot naar her gefietst om eten te kopen. Eerst zijn we naar de Aldi gegaan. Die hebben ze hier blijkbaar ook. En naar de "Meat-Ting place", een scharrelslager want in de dichtsbijzijnde supermarkt hebben ze nauwelijks scharrel- dan wel biologisch vlees. We hebben voor iedereen een "Lamb forequarter cutlet", een hele dag gemarineerd in honing, mosterd en thijm. Verder twee spiesje garnalen, ook een dag gemarineerd maar dan in piripiri met knoflook en olie. En om er zeker van te zijn dat we genoeg hebben voor iedereen ook nog een kippeworstje en een runderworstje per persoon. En een halve maiskolf. En een gepofte oranje zoete aardappel. Leek ons wel voldoende.

lamb forequarter chops corn

We hebben gegeten met de familie Bartlett, Peter, Selena, Ella en James. We hebben helaas geen foto's van Ella en James, maar hieronder zie je Peter en Selena.

Peter Bartlett Selena Bartlett

Ook was de familie Van Heijster, Klaske, Peter en Erik (van wie we ook geen foto hebben helaas, maar zelfs google had nog geen foto's van hem) uitgenodigd.

Peter van Heijster Klaske Galama

En last but not least hadden we ook Tan (die blijkbaar ook camerashy is, want zijn foto mist ook helaas) en Yevgenyi uitgenodigd.

Yevgeniy Seldin

overview