overview
2013-09-26

top desk

Vandaag heb ik mijn nieuwe Microsoft Ergonomic Desktop 7000 in gebruik genomen op de QUT.

Microsoft Wireless Desktop 7000

Ik typ al 13 jaar zeer tevreden op gespleten toetsenborden, en ben toch echt wel onder de indruk van Microsofts hardware. Aangename tegendruk onder de lekker grote knoppen. Fijne polssteun. Sleeke curves. En een fijne draadloze lasermuis met horizontaal scrollen.

Dit toetsenbord had ik een week geleden besteld via de QUT IT helpdesk. Die meldden me vrij direct dat het niet bezorgd wordt, en alleen verkrijgbaar in de Officeworks winkel. Ik gaf ze toen aan dat ik de volgende dag langs die winkel zou fietsen, onderweg naar de QU voor Boyd, en dat ik het wel kon ophalen. De medewerker vertelde me dat zijn manager er ook langs zou komen, en dat die het zou meenemen. Ik kreeg de indruk dat voorschieten+declareren hier niet normaal is.

Vervolgens ben ik een week aan het lijntje gehouden door de betreffende medewerker, die steeds nog niets van zijn baas had gehoord. Gelukkig kwam onze secretaresse Amanda (van de Mathematical Sciences School) terug van vakantie. Die heeft toen flink rondgebeld en wat druk uitgeoefend. Het bleek dat de baas er nog steeds niet aan toegekomen was.

Toen mocht ik van Amanda hem toch zelf halen bij Officeworks. Ik heb ze eerst gebeld om er een opzij te laten leggen. En die avond had ik hem in mijn bezit.

De Wireless Desktop Pro (ook van Microsoft) die ik meeverhuisd heb en tot gisteren gebruikte op werk staat nu thuis. Kan ik eindelijk StarCraft spelen in ons appartement, want dat gaat echt niet met een touchpad.

Wireless desktop pro

Nu mijn 27" scherm nog...


overview